Sayın Veli,

2024 – 2025 Eğitim ve Öğretim Yılı için okulumuza yaptığınız başvurunun sonuçlarına aşağıdaki linkler üzerinden ulaşabilirsiniz.

Kişisel verilerinizin güvenliği açısından sisteme giriş T.C. Kimlik numarası ve e-devlet şifresiyle yapılacaktır.

Sadece başvuru formunda VELİ olarak belirtilen ebeveynin bilgileriyle sisteme girebilirsiniz.

Sisteme girdiğinizde T.C. Kimlik numaranızın ilk rakamı, sizin ve çocuğunuzun isminin ilk harfleriyle şifrelenmiş bir şekilde bilgilerinizi ve başvuru sonucunuzu göreceksiniz (İkiz öğrencilerin sonuçları aynı satırda açıklanmıştır).

Asil listede yer alan öğrenci kayıtlarımız 24 Nisan 2024 - 10 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

Belirtilen tarihlerde kesin kayıt işlemi yapılmayan öğrencilerin kayıt hakkı iptal olacaktır.

Asil listede yer alan öğrencilerden kayıt yaptıramayanların yerine 13 - 17 Mayıs 2024 tarihlerinde yedek listeden öğrenci kaydı yapılacaktır.

Kesin kayıt süreci hakkında bilgi almak için lütfen 0312 210 27 29 numaralı telefonu arayınız.

3 - 4 yaş grubu başvuru sonuçları için tıklayınız.

4 - 5 yaş grubu başvuru sonuçları için tıklayınız.

5 - 6 yaş grubu başvuru sonuçları için tıklayınız.

Sorularınız için bize ulaşabilirsiniz:

E – mail: yuva@metu.edu.tr

Telefon: 0312 210 27 29

İlginiz için teşekkür eder, tüm çocuklarımıza güzel bir gelecek dileriz.

Son Güncelleme:
19/04/2024 - 17:12