Başvuru ve Kayıt Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Son Güncelleme:
29/12/2022 - 11:44
  • Okulunuzda yemek servisi nasıl sağlanmaktadır?

Okulumuzda sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı verilmektedir.

Tüm yemekler okulumuzun yemekhanesinde Yuva ve Anaokulu personeli tarafından hijyenik koşullarda hazırlanmakta ve okulumuz yemekhanesinde servis edilmektedir.

Beslenme menüleri çocuklarımızın beslenme ihtiyaçlarına ve mevsime özel çeşitlilik göstererek aylık olarak hazırlanmaktadır.

Menülerimiz yuva web sayfasında her ay yayınlanmakta ve velilerimizle elektronik posta yoluyla paylaşılmaktadır.

Okulumuzda paketli gıda, hazır meyve suyu vb. ürünler  verilmemekte ve okula dışarıdan bu gıdalar kabul edilmemektedir.

• Okulunuzun sağlık hizmetleri nelerdir?

Okulumuzda tam zamanlı çalışan hemşiremiz sağlık odasında çocukların sağlık durumlarını, kullanmaları gereken ilaçları, alerjilerinin takibini ve acil durumların müdahalesini yapmaktadır.

Aynı zamanda çocukların boy ve kilolarını periyodik olarak ölçmekte ve kayıt altına almaktadır.